Dragoljub Zindović čestitao Novu godinu i Božić (video)

Predsednik opšine Dragoljub Zindović čestitao je Novu 2018. godinu svim građanima opštine Prijepolje. Sveštenstvu i monaštvu Mileševske eparhije i vernicima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru, Zindović je uputio i najiskrenije čestitke povodom predstojećih Božićnih praznika.

-Zadovoljstvo mi je da kažem da je 2017. bila godina u kojoj se Prijepolje po mnogim pozitivnim parametrima izdvojilo u okruženju ali i na širem prostoru naše zemlje, pokazujući na taj način evidentne znake izlaska iz krize. Svaki signal makar minimalnog poboljšanja opšte situacije u nacionalno mešovitoj sredini kakva je naša opština, ima mnogostruku vrednost. Želim da podelim uverenje sa našim građanima da te nagoveštaje zajednički vidimo kad je u pitanju ukupna ekonomska situacija i stvaranje ambijenta za osetnije poboljšanje života svih građana Srbije a time i opštine Prijepolje.

Podsećam da smo novim radnim mestima u značajnom broju privatnih preduzeća ostvarili dalje smanjenje broja nezaposlenih, da smo gotovo u svim selima naše opštine radili na rekonstrukciji ili izgradnji i asflatiranjeu novih puteva, gradu i prigradskim naseljima vraćamo se kroz zamenu kompletne ulične rasvete i najavljenu temeljnu rekonstrukciju kamenog mosta na Limu u Šarampovu. Takođe u novoj godini očekujemo pozitivan ishod napora na rešavanju višedecenijskog problema Prijepolja vezanog za deponiju smeća. Posle šest decenija imali smo ozbiljnu rekonstrukciju zgrade Osnovnog suda i pravosudnih organa, nešto slično dovršavamo i na zgradi lokalne uprave. Već za koji mesec krećemo u renoviranje zgrade Osnovne škole „Vladimir Perić Valter“ u okviru koga ima izgleda da dobijemo i zatvoreni bazen. Naravno, ne treba zanemariti izgradnju novih ili rekonstrukciju postojećih školskih zgrada, rešavanje vodosnabdevanja Brodareva i niz drugih kvalitetnih pomaka napred koji potvrđuju da je vladajuća koalicija, uspostavljena nakon poslednjih izbora u kojoj su srpske i bošnjačke stranke, na dobrom putu i da je vode interesi građana a ne partijski ili lični ciljevi.

Svim građanima opštine Prijepolje želim srećniju, lakšu i bogatiju narednu godinu. Našim sugrađanima pravoslavne veroispovesti najiskrenije čestitam predstojeće božićne praznike uz želju da zajednički nastavimo da gradimo bolji i srećniji ambijent za buduće generacije, kaže se u novogodišnjoj i božićnoj čestitci predsednika opštine Prijepolje Dragoljuba Zindovića.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *