Krali gorivo iz kamiona

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 52 osobe, koje se sumnjiče da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo. U više odvojenih akcija na suzbijanju imovinskih delikata uhapšeni su osumnjičeni koji se terete da su u prethodnom periodu izvršili više od 100 teških krađa, krađa i razbojništava. Krivične prijave u redovnom postupku podnete su protiv još 21 osumnjičenog. Akcije su sprovedene na teritoriji policijskih uprava Beograd, Bor, Zaječar, Kragujevac, Kraljevo, Leskovac, Novi Sad, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prijepolje, Prokuplje, Smederevo, Sombor i Užice.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvojice muškaraca, starosti 28 i 34 godine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa. Sumnja se da su njih dvojica, 7. decembra 2017. godine, iz rezervoara automobila jednog sugrađanina, istočili oko 400 litara nafte, vrednosti oko 50.000 dinara.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetdvogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa. Sumnja se da je on, 11. decembra 2017. godine, iz poslovno-stambenog objekta u izgradnji, koji se nalazi u mestu Suvodo kod Prijepolja, ukrao više metalnih delova za montažnu skelu, vrednosti oko 35.000 dinara.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *