Nastavljeno prepucavanje u Sportskom savezu i druga strana proglasila najuspešnije sportiste

Da se Sportski savez u Prijepolju nalazi u krizi i nije neka novost, međutim ljudi zaduženi za brigu o sportu i klubovima iz dana u dan polako u “glupostima” nadmašuju sami sebe. Najnoviji poduhvat jeste još jedno proglašenje najuspešnijih sportista pa tako samo nekoliko sati nakon što smo objavili vest o proglašenju najboljih sportista u Prijepolju čiju odluku je potpisao Eldar Lisica oglasila se i “druga” strana Saveza i dostavila svoje laureate za najuspešnije sportiste i kolektive u ovoj godini. Svaka od zavađenih strana u Sportskom savezu za sebe kaže da je legalna i legitimna, zajedničko im je i to što ne priznaju jedni druge a izgleda da polako postaje beznačajno ko je zakonski zastupnik upisan u APR-u ove nekada ugledne sportske ustanove, koja je pre samo nekoliko godina bila dobitnik “Majske nagrade”.

Slika i prilika stanja u Sportskom savezu Prijepolje, foto: www.ppmedia.rs

U nastavku teksta prenosimo u celosti saopštenje koje smo dobili od Sportskog saveza opštine Prijepolje, koje je potpisao Generalni sekretar Admir Mušović.

Juče, 29.12.2017.godine u 10 časova održana je sednica Upravnog odbora Sportskog saveza opštine Prijepolje. Na sednici je donesena odluka a po predlogu sportskih udruženja, redovnih članica saveza, o najboljima u sportu, u opštini Prijepolje, u 2017.godini. Sednici su prisustvovali :

Milovan Milićević – predsednik,
Denijal Mezildžić – potpredsednik,
Dragoslav Popović – član,
Mensur Čaković – član,
Branislav Divac – član.

Članovi Elvir Aličković i Izet Cama su bili opravdano odsutni, obavešteni su o odlukama za koje su saglasni. Zapisnik je vodio sekretar Admir Mušović.

Za najbolje su izabrani:
– Za izuzetnu dugogodišnju aktivnost – životno delo: Sreten Marušić (Šah klub Priko),
– Najistaknutiji sportski radnik : Denijal Mezildžić (Odbojkaški klub Putevi),
– Najuspešniji trener: Milan Tomašević (Sportski klub Miks),
– Najuspešniji sportista: Armin Sinančević (Atletika),
– Najuspešnija sportskinja: Nataša Bučevac (Ženski kopsarkaški klub Mileševka),
– Najuspešnija muška ekipa: Fudbalki klub Polimlje,
– Najuspešnija ženska ekipa: Rukometni klub Prijepolje,
– Najuspešniji sportiska do 14 godina za školski sport: Sofija Cvijović,
– Najuspešniji sportiska do 18 godina za školski sport: Amar Memović;
– Najuspešnija škola: O.Š. Milosav Stiković,
– Najuspešnija para sportista: Hamed Podbićanin, (Prijepoljsko stonotenisko udruženje osoba sa invaliditetom),
– Plaketa posthumno : Zoran Mosurović.

U sredu ,10.01.2018.godine u 20 časova po odluci Upravnog odbora dodeliće se nagrade za najuspešnije u Sportskoj dvorani u Prijepolju pred finalnu utakmicu Božićnog turnira Prijepolje 2018.u fudbalu.

Saznavši za odluke bivši sekretar Sportskog saveza Eldar Lisica plasirao je lažnu vest sa navodnom odlukom Upravnog odbora, pa Vas molimo da ukoliko Vam pošalje vest vezanu za Sportski savez ne objavljujete pre nego što se konsultujete sa legalno izabranim rukovodstvom na čelu sa Admirom Mušovićem generalnim sekretarom i predsednikom Milovanom Milićevićem.

Odmah po završetku praznika Sportski savez opštine Prijepolje će sazvati skupštinu i konferenciju za novinare na koje će se izneti detalji delovanja bivših zaposlenih Saveza kojima su naneli veliku štetu Prijepoljskom sportu. Javno ćemo pozvati tužilaštvo da ubrza postupak i reši stanje u Prijepoljkom sportu, zaključuje se u saopštenju za javnost.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *