Opština dobija moderan dom

Predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović i direktor pribojskog preduzeća Dekor invest Milanko Stojić potpisali su ugovor o sanaciji i nadogradnji zgrade lokalne samouprave. Projekat predviđa izgradnju nove sale za skupštinska zasedanja i dogradnju novih prostorija, takođe biće urađena i fasada na zgradi i promenjen krovni pokrivač. Vrednost radova iznosi 22 miliona dinara, rok za završetak je 120 dana.

– Lokalna samouprava će naizad dobiti moderan i komforan dom kakav odavno i zaslužuje. Ovo je bila želja mnogih skupštinskih saziva i opštinskih vlasti koja je naizad sprovedena u delo. Pored sanacije i izgradnje u unutrašnjosti zgrade, projekat obuhvata i njenu spoljašnju izolaciju i klimatizaciju. Rok za završetak svih radova jeste 120 kalendarskih dana ali se nadam da će izvođač to i ranije završiti – istakao je prvi čovek opštine Dragoljub Zindović.

Direktor Dekor investa Milanko Stojić i predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović, foto: www.ppmedia.rs

On kaže i da će tokom trajanja radova lokalna samouprava nastaviti normalno da funkcioniše.

– Radovi će se izvoditi na taj način da ne smetaju redovno funkcionisanje svih opštinskih službi. Neki udarni radovi će se izvoditi u popodnevnim časovima i u danima viknda- dodaje Zindović.

Novac za građevinske radove obezbedjen je iz lokalnog budzeta.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *