Prijepolje: Rascep u BDZS kulminiraće formiranjem Grupe građana

Haotično stanje u kojem se nalazi Opštinski odbor Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka u Prijepolju kulminiraće rascepom i formiranjem Grupe građana prenosi Glas zapadne Srbije. Jedan broj članova BDZS-a, koji je, nezadovoljan stanjem u odboru i ponašanjem predsednika Samira Tandira napustio je Odbor i formiraće Grupu građana.
Pored bivših članova, u njoj će se najverovatnije naći i dva od pet odbornika koliko je BDZS zajedno sa koalicionim partnerom Liberalno demokratskom partijom osvojio na lokalnim izborima prošle godine u ovom gradu.
Prema rečima našeg sagovrnika, nova Grupa građana biće formirana u nekoliko narednih sedmica.
Inače, kako naš dobro obavešteni izvor kaže Odbor BDZS-a u Prijepolju slovi za porodični, gde glavnu reč vodi njegov predsednik Samir Tandir. Nakon što je bližu rodbinu uhlebio na neku od funkcija koje je ova stranka dobila na osnovu koalicionog dogovora ili u neku od fotelja budžetskih korisnika najnoviji potez ovog lokalnog vođe jeste dodela priznanja nekadašnjem ambasadoru Rifatu Rondiću koja će uslediti 7. jula na Dan opštine Prijepolje. Naime, pomenuti ambasador za kojeg u gradu na Limu skoro niko i da nije čuo je bližnji rođak Samirov, a nagrada je usledila kao znak zahvalnosti za učlanjenje u BDZS, kaže naš izvor i dodaje da na ovakav način Tandir direktno urušava ugled koji u Prijepolju ima Muamer Zukorlić.

Rascep uOpštinskom odboru BDZS u Prijepolju


Očigledno da se ovako shvatanje politike Tandiru obija o glavu, nakon što su mu nedavno četiri najvernija člana stranke okrenula leđa i istupila iz nje, sada sledi novi rascen u ovom lokalnom odboru koji će kulminirati formiranjem Grupe građana i ispupanjem dva odbornika iz odborničke grupe BDZS-a.
Izvor: GZS I PP Media

One Response to Prijepolje: Rascep u BDZS kulminiraće formiranjem Grupe građana

  1. Neverovatno ! Ako nismo u odboru straneke , ako nam ne garantujete radno mesto mi ćemo vas napustiti i formirati stranku. Ništa neobično ,već vidjeno . Ali pobogu ne blatite predsednika stranke Tandira pa nije čovek svemoćan da vam izlazi u susret vašim zahtevima. Iako je zaposlio svoje ,a ko to nije učinio polazeći od Opštine , Komunalnog,Doma kulture ,Muzeja i raznih Centara i sl.Organizujte se ,stvorite paralelnu stranku i gazdujte. Samo da ne bude “ tresla se gora ,rodio se miš“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *