U Priboju uskoro počinje snimanje filma „Otac“

Početkom februara meseca ove godine, u Priboju bi trebalo da se započne snimanje scena za film „Otac“, proslavljenog i višestruko nagrađivanog reditelja Srdana Golubovića. Tim povodom, ekipa koja radi na filmu, iz Filmskog centra Srbije i Filmske kuće „Baš Čelik“, boravila je danas u Priboju, gde ih je primio predsednik Opštine sa svojim saradnicima.

Film „Otac“ podržan je od strane Ministarstva kulture i informisanja, kroz Filmski centar Srbije i biće jednim delom sniman u Priboju. Tema filma je priča koja je zasnovana na istinitom događaju iz 2007. godine, a snimanje u Priboju imaće za cilj da pokaže ostatku filmske produkcije u Srbiji, kapacitete Priboja.

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, rekao je da je Priboju u interesu da lokalna samouprava bude dobar servis i na taj način promoviše Priboj. Uz nadu da će se u Priboju u budućnosti snimati što više afirmativnih sadržaja, Rvović je rekao da je lokalna samouprava spremna i finansijski da uđe u neke projekte ove vrste, ako bi to Priboju donelo prosperitet i adekvatnu promociju.

Na današnjem sastanku napravljeni su logistički dogovori sa predstavnicima ustanova i službi koje će biti na usluzi filmskoj ekipi, kako bi se sve planirano za februar mesec ove godine, uspešno realizovalo.

Opština Priboj podržala je ovaj projekat, dajući logističku podršku ekipi koja snima ovaj film. Film će se snimati na više lokacija u Priboju, a jedna od lokacija biće i zgrada Opštinske uprave. Ekipa filma se zahvalila na gostoprimstvu i domaćinskom odzivu lokalne samouprave i izrazila nadu da će ih u februaru poslužiti dobro vreme za vreme snimanja u Priboju.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *