U PU Prijepolje stiglo 14 vozila, po četiri idu u Priboj i Novu Varoš

Ministarstvo unutrašnjih poslova nabavilo je 710 novih patrolnih vozila, koja su isporučena policijskim upravama na teritoriji Republike Srbije, a potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najavio je da će do kraja godine vozni park Ministarstva biti bogatiji za više od 1.000 vozila.

Policijska uprava Prijepolje dobila je 14 vozila koja su u subotu u stigla u grad na Limu. Kako saznajemo po četiri vozila biće raspoređena Policijskim stanicama u Priboju i Novoj Varoši, dok će 6 vozila ostati u Prijepolju.

14 Policijskih vozila stiglo u PU Prijepolje, foto: www.ppmedia.rs


„Kao ministar unutrašnjih poslova ponosan sam što će naše kolege policajci koji svakodnevno obavljaju svoje dužnosti moći da budu još efikasniji u svom radu. Ulažući u uslove rada naših policijskih službenika mi ulažemo u veću bezbednost svih građana Srbije“ rekao je Stefanović.

Ministar je precizirao da su vozila namenjena policiji opšte nadležnosti i saobraćajnoj policiji, ali i da je to samo prvi kontigent automobila koji je nabavljen. U narednom periodu policijski službenici dobiće i nove marice, patrolne motocikle, nova vatrogasna i terenska vozila.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *