Zoran Despotović: Jabuka vapi za vodom a ne za asfaltom

Lokalna vlast u Prijepolju koja deluje već godinu i po dana, nije pokazala da zna, ume i može nešto uraditi, a da nema neki “rep“ iza sebe. Smatram da gradjani moraju znati kako se troše budzetska sredstava, kaže predsednik odborničke grupe SRS – DSS Zoran Despotović.

– Poslednje dešavanje oko trošenja sredstava, a vezano za putni pravac u Mesnoj zajednici Jabuka, zaseok Mostište, niti je planirano kroz investicije, niti ih ima u budzetu. Mi srpski radikali nismo protiv toga da se sredstva koja su namenjena u budzetu, utroše na način zakonskih okvira, iako je to od šireg značaja, a ne od značaja pojedinca, bez obzira bio on predsednik opštine ili član Opštinskog veća. Pitam odgovorne ljude opštine Prijepolje, odnosno predsednika Dragoljuba Zindovića, da li za ovaj putni pravac koji je već završen, postoji tenderska dokumentacija i ko je nadzorni organ, s tim da izvođača radova već znamo!? Da li je ovaj putni pravac prioritet ove mesne zajednice ili je mozda prioritet vodosnabdevanje, oni nek procene- kaže Despotović

Zoran Despotović šef odborničke grupe SRS – DSS


On dodaje da je započeta investicija vodosnabdevanja u ovoj mesnoj zajednici, koja već decenijama vapi za vodom, stala je od strane nove vlasti i tako da od planiranih sredstava za 2015. godinu, prethodna vlast je utrošila 6,7 miliona dinara uz svu prateću dokumentaciju i dozvole. Smenom prethodne vlasti i dolaskom nove, planirana sredstva za 2016. godinu od 8 miliona dinara su propala, a Jabuci sve više treba vode, a sve manje asfalta, zaključuje predsednik odborničke grupe SRS – DSS Zoran Despotović.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *