Fap nastavio pobedonosni niz u Valjevu

Priboj/Valjevo – U vanrednom, osmom kolu Srpske lige Zapad, u Valjevu je Fap iz Priboja pobedio domaću Budućnost Krušik sa 2:1, u veoma zanimljivom meču i još interesantnijoj završnici utakmice na SRC „Pećina“.

Foto: A.Rovčanin

Bila je ono vrlo nervozna utakmica u kojoj je odlični sudija Marko Mihailović imao pune ruke posla. Pokazao je  ukupno 10 kartona, od toga je jedan bio i crvene boje.

Iako je Budućnost iz Valjeva u donjem delu tabele to se na terenu nije videlo, bili su apsolutno ravnopravan rival sa ekipom iz Priboja koja je lider na tabeli Srpske lige Zapad.

U prilog tome ide i to da su upravo domaći poveli pred sam finiš prvog poluvremena, u 38.minutu, kada je gol postigao Nemanja Panić i od tog trenutka je krenula još veća nervoza, jer je do kraja prvof dela meča sudija tri puta morao da poteže za javnim opomenama, jednu je dobio i strelac gola, Panić.

Pokušao je na startu drugog poluvremena trener gostiju Kostić da izmenama razdrma ekipu. Sve ofanzivno što je imao na raspolaganju na klupi uveo je trener gostiju, ali je ipak strelac izjednačujeg gola bio stari lisac, Milan Bojović, i to sa bele tačke, igrao se 85.minut kada je bivši kapiten lučanske Mladosti prevario golmana domaćih Milinkovića.

Tek tada je nastao totalni“juriš“ na gol Budućnosti Krušik 2014, koja ipak do kraja utakmice nije istrpela pritisak vodeće ekipe na tabeli i u šestom minutu nadoknade vremena Vukašin Marković postiže pobedonosni gol za „kamiondžije“ i tako FAP nosi sva tri boda iz Valjeva.

Zbog prigovora posle gola Markovića, drugi žuti karton i isključenje zaradio je strelac vodećeg gola za domaći tim Nemanja Panić.

Na tabeli Srpske lige Zapad FAP je prvi sa 22 boda, sedam više u odnosu na prvog pratioca Loznicu.

U narednom kolu već za vikend, FAP dočekuje Mladi Radnik 1926.

PP Media i Republika