Aleksandar Šapić razgovarao sa građanima Prijepolja i Priboja: U Srbiji se nikad nije gradilo kao danas

Prijepolje/Priboj – Aleksandar Šapić je danas boravio u poseti Zlatiborskom okrugu. On je obilazeći Priboj i Prijepolje u razgovoru sa građanima istakao važnost izgradnje puteva i autoputeva u celoj Srbiji.

– Da bi građani bolje i kvalitetnije živeli, da bi došli investitori, da bi se podigao privredni potencijal moramo da imamo dobre puteve, a u Srbiji se nikada u istoriji nije gradilo ovoliko auto puteva i brzih saobraćajnica kao danas. I Prijepolje i Priboj moraju kvalitetno da budu povezani sa drugim delovima Srbije –  rekao je Aleksandar Šapić.

– Obišao sam za kratko vreme pedeset opština i gradova u Srbiji i ono što me je obradovalo u svim ovim gradovima pa tako i danas u Priboju i Prijepolju je da sam naišao na veliki entuzijazam kod ljudi što je i kod mene podiglo moral i volju da se borim. Kada vidite ljude da su spremni da rade i da se žrtvuju za svoju ulicu, selo, grad, državu onda i kod vas proradi motiv da uradimo nešto što će ostati iza nas i da našu zemlju svojoj deci ostavimo bolju nego što su nama naši roditelji – naglasio je Šapić.

On je u ovim etnički mešovitim sredinama poručio da meštanima da čuvaju dobre odnose između muslimana i Srba.

– Srbija danas vodi politiku mira i stabilnosti a za to su neophodni dobri odnosi među ljudime bez obzira koje vere, nacije bili – zaključio je Aleksandar Šapić. 

PP Media