Apel predsednika SO Prijepolje Izudina Šantića: Čuvajte se, izbegavajte skupove i poštujte propisane epidemiološke mere

Prijepolje – Predsednik Skupštine opštine Prijepolje Izudin Šantić, nakon što se izborio sa opakom bolesti, Kovidom 19, uputio je apel građanima Prijepolja da se ponašaju odgovorno i da se pridržavaju svih mera predostrožnosti i uputstava nadležnih epidemioloških službi kako ne bi došli u situaciju da budu zaraženi, kao on što je bio.

Predsednik SO Prijepolje Izudin Šantić apelovao na građane da se pridržavaju propisanih epidemioloških mera, foto: A.Rovčanin

Šantić je poručio sugrađanima da izbegavaju skupove, a da će vremena za radost i veselja biti kada sve ovo prođe.

– Prošao sam kroz КOVID bolest. Iznenada i ni od kuda sam postao pozitivan na КOVID 19, ili barem tako mislim. Prije će biti da sam bio neoprezan i da nisam valjano primenjivao mere zaštite od virusa. Nekad i zbog nepažnje i trenutne neopreznosti dođemo u situaciju da se zarazimo. Opuštanje je na trenutak donekle razumljivo. Ono što nije razumljivo jeste opuštanje po sistemu ”neće to mene“. E da vidite da hoće. Stoga Vas molim, moji dragi sugrađani, da se pridržavate svih preventivnih mera, kako ne bi vi, kao ja, lečenje sproveli u Užičkoj bolnici – navodi se u apelu predsednika SO Prijepolje Izudina Šantića.

On upozorava da se izbegavaju skupovi i navodi da je u ovom trenutku najveća radost kada se sačuva zdravlje.

– Čuvajte se, izbegavajte skupove, proći će ovo sve. Biće vremena za radost i veselja. U ovom trenutku najveća radost treba da nam bude da sačuvamo zdravlje svih nas. U КOVID bolnici u Užicu se nalazi znatan broj pacijenata iz Prijepolja. Rad bolnice organizovan je na vrhunskom nivou uz pružanje celodnevne zaštite. Tako je i u našoj bolnici i u Domu zdravlja. Želim svim obolelim da što pre ozdrave. Vas zdrave, poštovani sugrađani, pozivam da kroz poštovanje mera, doprinesemo da nas bude nikako, ili što manje zaraženih – zaključuje u apelu Šantić.

PP Media