Asfaltira se  80 putnih pravaca u 17 mesnih zajednica u Prijepolju

Prijepolje – Prijepoljska firma “Rad Labud” i “Složna braća” iz Nove Varoši radiće na asfaltiranju 80 putnih pravaca u Prijepolju. Radovi bi trebalo da počnu na proleće sa prvim sunčanim danima, a ukupna vrednost iznosi 80 miliona dinara. Ovu informaciju potvrdio je medijima prvi čovek opštine Vladimir Babić.

Ilustracija, foto: A.Rovčanin

– Pokušaćemo da u međuvremenu raspišemo i javnu nabavku za atarske puteve koje smo dobili preko Ministarstva poljoprivrede, a sredstva koja imamo planirana za ovu godinu u budžetu moraju biti na vreme trošena. Javne nabavke moraju biti raspisane i već polovinom marta objavljene, kako bi konačno bili vidljivi radovi u našoj opštini – kazao je predsednik Opštine Prijepolje Vladimir Babić.

Stručni nadzor na radovima angažovan je iz Aleksandovca, tako da poslovi moraju biti kvalitetno izvedeni, poručio je Babić.

Inače, javna nabavka za asfaltiranje 80 putnih pravaca na teritoriji opštine, podeljena u četiri partije, završena je još krajem 2021. godine. Međutim, nakon odlaganja, zbog uloženih žalbi koje je republička komisija oba puta odbila, tek će se krenuti sa realizacijom posla.

PP Media