Babić o imenovanju direktora JКP „Lim”, mogućem proširenju vlasti i zašto se ne zovu novinari na sednice Opštinskog veća

Prijepolje – Predsednik Opštine Prijepolje Vladimir Babić potvrdio je tačnost informacije da je Enis Memišahović podneo ostavku na mesto direktora JКP „Lim” kao i da je dopunjen dnevni red za skupštinsko zasedanje na kome će se imenovati novi.

Vladimir Babić prvi čovek opštine Prijepolje, foto: A.Rovčanin

„Memišehović je posao obavljao korektno i dobro i on će i dalje ostati deo tima jer je uključen u mnoge projekte”, rekao je Babić. Na sutrašnjoj sednici glavna tačka je budžet.

Predsednik opštine ističe da su se oko pravljena budžeta posavetovali i sa liderima svih stranaka jer smatra da je nemoguće da oni nemaju dobru ideju.
„Vrata su otvorena za sve koji žele da sarađuju sa nama, jer mislimo da je ovo dobar put. Mi nemamo dovoljno dobrih kadrova, a ideje koje svaki od lidera nosi nisu za odbacivanje”, kazao je Babić.
On dodaje da će se truditi da obnove saradnju sa svim ljudima iz dijaspore koji žele da ulažu u Prijepolje.

Vlast u Prijepolju je obećala transparentnost u radu, ali na zasedanje Opštinskog veća se nisu pozivali svi mediji. Predsednik opštine se izvinio zbog toga rekavši da je verovatno to urađeno u žurbi.

„Nekada su se neke radne sednice pretvorila u sednice veća, jer neke tačke nisu mogle da čekaju sa rokovima zbog kašnjenja. U svakom slučaju ne želimo ništa da krijemo jer nema razloga za to. Uvek smo spremni da odgovorimo na sva pitanja”, istakao je Babić.

GZS i PP Media