Brodarevac uhapšen sa arsenalom oružja

Brodarevo – Senad P. (45) iz Brodareva i Bjelopoljac Đ. Šećković (24) uhapšeni su sinoć na granici između Bijelog Polja i Pljevalja.

Iz Uprave policije rečeno je da su bjelopoljski policajci, postupajući po operativnim saznanjima, kontrolisali automobil u kom su bili Senad i Šećković.

Kontrolom vozila u kojem su se nalazili  Sead i Šećković pronađene su puška marke „baikal“ kalibra 12mm, kao i dve puške marke „zastava“ kalibra 12mm koje je oduzela, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju, operativna saznanja su ukazivala na to da se S. P. potražuje od strane Republike Srbije zbog izvršenja nekoliko krivičnih dela.

– Posredstvom Zajedničkog centra za policijsku saradnju u Trebinju, Uprava granične policije Republike Srbije je graničnoj policiji u Bijelom Polju dostavila provere za S. P. te se došlo do saznanja da je za njim raspisana nacionalna potraga u Republici Srbiji zbog sumnje da je izvršio četiri krivična dela na toj teritoriji – navode iz crnogorske policije.

PP Media