Ceca prvi put nastupa u Priboju

Priboj – Grad na Limu ovog leta stecište je dobrog provoda. Tokom minulih mesec dana Pribojci, ali i brojni gosti iz celog Zlatiborskog okruga, mogli su da uživaju u koncertima velikih muzičkih zvezda. Tokom Lim festa na Trgu Fapa nastupili su Balkanika, Željko Joksimović i Riblja čorba dok su u Vertigu, jednoj od najvećih diskoteka na otvorenom u Srbiji nastupe imali Dejan Matić, Rasta, Đani i drugi poznati izvođači.

Ipak, po mnogima, ono što sledi narednog vikenda biće kruna letnje sezone. Naime, u subotu 3. avgusta u bašti Vertiga nastupiće Svetlana Ceca Ražnatović. Ovo će biti prvi put da, po mnogima, najveća muzička folk ikona održi koncert u Priboju.

Cecu će u Vertigu, dočekati nova bina posebno pripremljena za njen nastup, sa najsavremenijom led rasvetom i ozvučenjem. Organizator kaže i da će posebna pažnja biti usmerena na bezbednost gostiju.

U gradu, ali i susednim opštinama, već vlada prava euforija za Cecin nastup, tako da nema sumnje da će bašta Vertiga biti mala da primi sve one koji žele da vide i čuju Ražnatovićevu. Karte za njen nastup, po ceni od 1000, 1500 i 2000 dinara, nalaze se u prodaji i mogu se nabaviti u bašti Vertiga tokom celog dana. Za bliže informacije i rezervacija na raspolaganju je i telefon 060 400 55 25.

PP Media