Ćubić: Podelimo radost Hristovog vaskrsenja sa najbližima

Prijepolje – Načelnik Opštinske uprave opštine Prijepolje Miodrag Ćubić, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uputio je čestitku Episkopu mileševskom Atanasiju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima koji praznik slave po julijanskom kalendaru.

Foto: A.Rovčanin

Čestitajući Vaskrs, Ćubić je poželeo da ovaj praznik nad praznicima donese u sve domove radost duhovnog ispunjenja i veru u neprolaznost, večnu obnovu života, pobedu istine i pravde.

– Vaskrs je izvorno nadahnuće hrišćanskih vrednosti, a put vaskrsenja je jedini put koji imamo. Na tom putu uvek posle stradanja dolazi radost novog života. Slaveći život, mir i međusobno razumevanje, okrenimo se jedni drugima i podelimo radost Hristovog vaskrsenja sa najbližima, sa komšijama i prijateljima, u duhu vekovonog zajedničkog života na ovim prostorima. Iskreno Vam želim da praznične dane provedete sa svojim porodicama u zdravlju, sreći, miru i blagostanju uz beskrajnu nadu u bolju budućnost koju ćemo zajedno graditi. Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse – navodi se u čestitci Miodraga Ćubića.

PP Media