Dani kulture u Novoj Varoši počinju koncertom Dejana Petrovića

Nova Varoš – Jednomesečna manifestacija Dani kulture u Novoj Varoši počinje u subotu 8. februara i trajaće do 8. marta, kaže Mihrija Hadžić, direktorka Doma kulture.

Mihrija Hadžić direktorka Doma kulture, foto: www.ppmedia.rs

„Ova manifestacija se tradicionalno održava više od 40. godina. Кrenućemo sa izložbom Likovnog kluba „Zlatarska paleta” , nakon toga koncertom Dejana Petrovića i Big benda. Кabare sa Tanjom bošković i Radom Marjanovićem će se održati 18. februara, a 2. marta biće velika predstava kruševačkog Narodnog pozorišta „Zbogom gospodine Hofman”, rekla je Hadžićeva.

Prema njenim rečima održaće se i koncert novovaroških tamburaša, kao i koncert Darka Prelića, ali zbog obeveza njegovih kolega, datum nije precizno odeređen.

„Nadamo se da će poseta biti dobra, potrudili smo se da napravimo kvalitetan program. Nova Varoš je turističko mesto , i u saradnji sa Turističkom organizacijom radimo na kulturnom turizmu i da goste koji dođu na Zlatar, provedemo kroz Novu Varoš te tako obezbedimo kulturni program koji mogu posetiti”, zaključila je Hadžić.

GZS i PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *