Dveri: Poznato je da su u strahu velike oči pa nije ni čudo što se prijepoljskim naprednjacima priviđa nasilje

Svima u Prijepolju je jasno da mi nikad nismo ni pomislili da primenimo bilo kakvo nasilje prema kukavicama iz SNS jer je to nama ispod časti. Da su napisali da smo bili nasilni prema nekim žestokim momcima iz sveta politike pa da se i “upecamo” na pisanje demantija ali ovako nam ostaje samo da svoj smeh podelimo sa javnošću, navode u saopštenju za javnost iz OO Srpskog pokreta Dveri u Prijepolju.

-Političari koji, po ugledu na svog predsednika, nikome ne smeju da izađu “na crtu” godinama, već guraju žene u prve redove ne bi li nekako izazvale incidente koji bi kasnije bili iskorišćeni od strane timova za spinovanje, nisu predmet našeg interesovanja. Politiku shvatamo kao viteški posao što znači da svakog protivnika slične snage poštujemo, jači su nam poseban izazov a nejač čuvamo kao svoje najrođenije. Oni koji se kriju iza žena ne spadaju ni u jednu od ove tri kategorije pa nisu vredni naše pažnje – isitču iz Srpskog pokreta Dveri.

Oni dalje navode da su naprednjaci sve moguće televizijske (i ostale) duele sa njima izbegli prostim ne pojavljivanjem na zakazanom mestu u zakazano vreme što potpuno otkriva, kako naglašavaju, njihov karakter pa će ubuduće s njima jedini kontakt imati u pravosudnim ustanovama kada one budu opet nezavisne.

-Cela Srbija zna – da smo ikad imali nameru da prema ovim strašljivcima primenimo silu oni se više ne bi bavili politikom. Ako se nekad, u budućnosti, odlučimo na taj korak daćemo im dovoljno vremena da se sakriju u svoje mišje rupe i pacovske kanale – zaključuju iz Dveri u svom saopštenju dostavljenom medijima.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *