Dveri: Vreme je da se progovori o korupciji

Sada Aleksandar Vučić ima priliku da dokaže da li borbi protiv korupcije podležu i članovi SNS ili ih neko sa vrha republičke vlasti štiti.Korupcija buja u redovima SNS, što je konačno obelodadnjeno na primeru bivše naprednjačke vlasti u Novoj Varoši na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije Srpskog pokreta Dveri u Čačku. Na konferenciji su učestvovali: Boško Obradović, predsednik Dveri, Rade Raketić, odbornik Dveri u skupštini opštine Nova Varoš, Marko Popadić, član novog opštinskog veća u Novoj Varoši u ime Dveri, Slaviša Purić, novi zamenik predsednika opštine i Dejan Grbić, pomoćnik direktora Direkcije za izgradnju Nove Varoši, započinju priču Dveri u saopštenju dostavljenom medijima.

Dveri imaju odbornike u 28 gradova i opština u Srbiji. Nova Varoš je prva opština u Srbiji u kojoj su Dveri deo vladajuće većine. To je i prva opština u Srbiji u kojoj je smenjena lokalna vlast SNS i SPS.

Posle opštine Prijepolje i Nova Varoš u kojoj su Dveri otkrile korupcionaške afere vlasti SNS – nastavljamo sa opozicionim radom i svu dokumentaciju i dokaze za korupciju dostavićemo novom ministru pravde i predsedniku Vlade Republike Srbije kada dođu na sednicu Narodne skupštine Republike Srbije.

Konferencija za novinare Dveri održana u Čačku, prisustvo je i Slaviša Purić, novi zamenik predsednika opštine Nova Varoš

Konferencija za novinare Dveri održana u Čačku, prisustvo je i Slaviša Purić, novi zamenik predsednika opštine Nova Varoš


Za pet godina Vučićeve vlasti niti jedan slučaj korupcije nije završio pravosnažnom sudskom presudom niti se u zatvorima Srbije na zasluženoj višegodišnjoj robiji danas nalazi jedan jedini lopov koji je opljačkao Srbiju u prethodnih 26 godina. Još jedan dokaz da je borba protiv korupcije Srpske napredne stranke velika laž i prevara je da je predsednik zlatiborskog okružnog odbora SNS Dimitrije Paunović još uvek na slobodi – rekao je Obradović.

Posle predsednika opštine Prijepolje Dragoljuba Zindovića iz SNS, koga su odbornici Dveri u skupštini opštine Prijepolje uhvatili u otvorenoj korupciji, sada otkrivamo javnosti novu korupcionašku aferu u SNS – slučaj Nova Varoš. Naime, bivši predsednik opštine Nova Varoš i aktuelni načelnik Zlatiborskog okruga Dimitrije Paunović iz SNS stoji iza niza korupcionaških afera koje su zatvorene u fiokama policije, tužilaštva i sudova zbog zaštite koju mu pruža visoki funkcioner SNS i donedavni ministar pravde Nikola Selaković. Ovo je priča o korupciji u vrhu SNS o kojoj Aleksandar Vučić – kao „veliki borac protiv korupcijeˮ – gromoglasno ćuti.
Ovo je neverovatna priča o ulaganju opštinskih para u opremanje državne imovine koja se potom privatizuje, a da iza svih tih privatizaciji stoji predsednik opštine lično. Ovo je priča o nenamenskom trošenju narodnih para i prelivanju u privatne džepove. Ovo je slika stranačke pljačke države koja se odvija u celoj Srbiji. Pozivam Aleksandra Vučića da se javno izjasni o ovoj aferi u najvišim redovima SNS – zaključuje Boško Obradović u svom saopštenju dostavljenom medijima.
PP Media

2 thoughts on “Dveri: Vreme je da se progovori o korupciji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *