Emisija „Nećete verovati“ osvaja region – od nedelje na nacionalnoj televiziji Crne Gore

Emisija „Nećete verovati“ autora Gvozdena Nikolića od nedelje će se emitovati na nacionalnom kanalu Prve u Crnoj Gori u udarnom terminu u 22:10 svake nedelje.

Foto: Promo

Ova emisija produkcije Glasa zapadne Srbije  od početka se svrstala u top 10 najgledanijih  na nacionalnom nivou u Srbiji. Međutim  veliku  publiku ima i van granica Srbije. Veoma gledana u Republici Srpskoj, i inostranstvu gde je postala kultna emisija tog formata.

,,Naravno da je velika čast ali i obaveza kada te publika hoće i kada prihvata ponuđene teme. Bio sam i ostao narodni reporter, davao i davaću reč običnom, časnom i poštenom svetu koji je bilo čime to zaslužio.Ne prihvatam nametnute i nabeđenei lažne  vrednosti sa društvenih mreža. Živim život sa običnim narodom kojem je nekada teško nekada lepo. Tako je vazda bilo i biće. Poštujem narod Crne Gore i sami smo dobrim delom sa tih prostora, delimo iste vrednosti, ali uvek će mo stavljati prave  u prvi plan. Ne kaže se uzalud,,brat je mio ma koje vere bio“! Živela Srbija i bratska Crna Gora! „ kaže autor  Gvozden Nikolić

GZS i PP Media