Humanitarna organizacija “Stara Raška” obradovala mališane poklon paketićima

Više od 1700 paketića sa školskim priborom, igračkama, slatkišima i tri tone osnovnih životnih namirnica stiglo je u ovogodišnjoj humanitarnoj misiji „Stare Raške” do predškolskih ustanova u Prijepolju,  Novoj Varoši i Priboju. Pokloni su obezbeđeni zahvaljujući brojnim donatorima, najveći darodavac bila je beogradska firma “Deksiko”.

Predsednik Upravnog odbora HO „Sara Raška“ Vojin Vučićević kazao je humani rad ne poznaje nikakve granice, međutim da se susreće sa brojnim birokratskim problemima. On je najavio i novi “kontigent” poklona za najmlađe žitelje Polimske doline uoči Božića.

– Doćićemo još jednom, da uručimo i Božićne poklone za pravoslavnu decu i na taj način ćemo zaokružiti još jednu uspešnu godinu našeg humanitarnog rada koji je namenjen deci deci bez obzira koje su vere, nacije ili boje kože –  naglasio je Včićević.

Pored poklona za mališane HO” Stara Raška” donirala je i igračke koje će deca moći da koriste u dnevnom boravku vrtića. Direktorica Predškolske ustanove „Miša Cvijović“ je izrazila je zahvalnost Humanitarnoj organizaciji „Stara Raška” što je prepoznala ovu ustanovu i uvrstila je među brojne kojima obezbeđuje pomoć.

Predsednica Skupštine opštine Prijepolje Stana Marković istakla je da je dečji osmeh najveće bogatstvo te da su deca jutros obogatila humanitarce hiljadama osmeha.

Humanitarna organizacija „Stara Raška”,  je za gotovo dve decenije postojanja sakupila i kroz razne vidove podelila pomoć vrednu više od 3,5 miliona evra i na tome nemaju nameru da se zaustave.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *