Izudin Šantić: Nesposobnost, nedoslednost i korupcija simboli su vlasti u Prijepolju

Renoviranje kabineta predsednika opštine i sumnjiva nabavka nameštaja uzburkala je javnost u Prijepolju. Ovo je samo jedna u nizu mahinacija ove vlsti koju odlikuju tri karakteristike: nesposobnost, nedoslednost i korupcija, kaže Izudin Šantić odbornik u lokalnog parlamenta.
Rezultati u ljubavi se vide nakon devet meseci, a rezultati u vršenju vlasti nakon sto dana. Lagano klizimo ka stotom danu ove naše lokalne vlasti, a rezultata nigde nema, isitiče odrbornik Sandžačke demokratske partije u Prijepolju Izudin Šantić. On dodaje da su dosadašnji period vlasti obeležile brojne afere od kojih je poslednja nabavka nameštaja.

Izudin Šantić odbornik SO Prijepolje

Izudin Šantić odbornik SO Prijepolje


Nedoslednost ove vlasti se ogleda u tome što se ne odnosi racionalno prema budžetu opštine i što uvodi još pet dodatnih funkcija, dodaje Šantić.
“I pre izbora, a i ranije dok su bili opozicija, govorili su da će se racionalno odnositi prema budžetu opštine Prijepolje, a sada na samom startu imamo to da uvode pet novih funkcija koje će poreske obveznike koštati 300.000 evra godišnje”, podseća odbornik Sandžačke demokratske partije Izudin Šantić.
Korupcija je nešto što je na samom startu počelo da se vezuje za rad ove vlasti, a to se najbolje videlo na primeru nabavke nameštaja za kabinet predsednika opštine, tvrdi odbornik Šantić.
“Jedina stvra koju je za sada vlast u Prijepolju uradila jeste otpušavanje kanalizacione cevi u Brodarevu. I taj posao je urađen na sumnjiv način, odnosno njegovo izvođenje, umesto JKP ”Lim” povereno je, bez tendera, firmi Rad Labud čiji je vlasnik Beganović, odbornik vladajuće većine u lokalnom parlamentu. Njegovoj firmi za taj posao isplaćeno je blizu pola miliona dinara” zaključuje Izudin Šantić.
PP Media