Janjušević: Auto put otvara novu perspektivu za dolazak investitora

Priboj/Prijepolje/Nova Varoš – Radovi na jednoj od najzahtevnijih deonica na Кoridoru 11 od Preljine do Požege u punom su jeku. Auto put se prostire u dužini od skoro trideset jednog kilometara, a završetak radova koji su počeli 2019. godine i puštanje u saobraćaj očekuje se početkom naredne godine.

Narodni poslanik Krsto Janjušević i ministarka privrede Anđelka Atanasković

Govoreći o benefitu koji pruža izgradnja ove deonice puta za jugozapadnu Srbiju, narodni poslanik Krsto Janjušević, naglasio je da auto put otvara novu perspektivu za dolazak investitora.

– Novu perspektivu otvara autoput, kojim se očekuje dolazak novih investitora u Priboj, Prijepolje, Novu Varoš, Ivanjicu, Arilje i druge opštine ovog dela Srbije – istakao je Krsto i dodao da je zadatak lokalnih samouprava koje se nalaze na trasi puta su da se što bolje pripreme i dočekaju spremno nove investitore.

Janjušević je kao pozitivan primer, za ulaganje naveo sadašnji prostor Slobodne zone. On je potsetio da je pre samo pet godina  to bio potpuno devastiran prostor koji je zahvaljujući Vladi Srbije i Aleksandru Vučiću, koji je formirao radnu grupu za privredni oporavak Priboja, sada istinski oslonac za privredu ove sredine.

PP Media