“Kamiondžije” upalile motore, Jeremić na čelu kluba

Priboj – Fudbalski klub FAP u novu sezonu ući će sa potpuno novim snagama, od uprave, preko trenerskog kadra, do igrača. Кlub će u predvoditi bivši savezni sudija i sportski radnik Vladan Jeremić koji će u narednom periodu izabrati svoje najbliže saradnike. Кada je trenerski kadar u pitanju za šefa stručnog štaba imenovan je Bojan Кijanović, a pomagaće mu bivši igrači FAP-a Dejan Šalipur i Filip Pijevac koji će ujedno biti i zadužen za rad sa golmanima svih selekcija kluba.

Pijevac, Jeremić, Šalipur i Kijanović, foto: www.ppmedia.rs

Plan rukovodstva kluba i stručnog štaba je da se bazira na sopstveni igrački kadar, pa se tako posle četiri godine po prvi put desilo da na prozivcu budu sve domaći igrači. Na prozivci se pojavilo 24 igrača. Pored najiskusnijeg Boriše Šalipura i Slobodana Nikačevića, tu su sve dečaci koji su prethodne godine uglavnom igrali u omladinskom pogonu, a od novajlija tu je Dejan Tasić koji se vraća iz Zlatara, kao i Nemanja Ćeha, koji se aktivirao posle duže pauze koju je napravio zbog povrede, a vode se i pregovori sa još par igrača iz Priboja koji igraju na strani.

Celokupne pripreme biće održane u Priboju, gde postoje odlični uslovi za rad, a u planu je i odigravanje sedam kontrolnih mečeva gde će se renovirani sastav uigrati i spremno dočekati takmičenje u Zapadno-Moravskoj zoni koja počinje 17. avgusta.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *