Кreće – VoLim Ekspedicija! Odmorite se od gužve i uživajte u prirodi i domaćoj hrani napravljenoj sa ljubavlju od – VoLim proizvoda

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Osećaj da ljudima dajemo kvalitetne i zdrave proizvode je neprocenjiv. Saznanje da stvaramo nešto posebno i drugačije svakodnevno nas raduje. Činjenica da pomažemo sitnim proizvođačima i domaćinstvima od kojih otkupljujemo neophodne sirovine je gorivo koje nas uvek iznova pokreće.Uverenje da dajući ono najbolje od sebe pokrećemo i dobro u drugima je naš putokaz za budućnost.

Vođeni ovim načinom razmišljanja i poslovanja rado podržavamo različite događaje u našem okruženju i celoj Srbiji.

Кroz desetak dana u Priboju i okolini održaće se manifestacija pod nazivom VoLim Ekspedicija, a brend VoLim dobro u ljudima biće glavni sponzor manifestacije.

Ukoliko vam treba beg od vrelog letnjeg asfalta, gladni ste domaće hrane i željni avanture VoLim ekspedicija je izmišljena za vas. Ne propustite priliku da tri dana provedete uživajući u aktivnostima na vodi, uvek zabavnim igrama bez granica, prirodnom zelenilu, ali i gastronomskim specijalitetima ovog kraja. Za sve učesnike dva dana biće služen ručak u prirodi pripremljen od VoLim proizvoda.

Ovo je novi turistički proizvod u ponudi Zapadne Srbije, a cilj je da u narednom periodu postane tradicionalna manifestacija.

Program manifestacije :

Prvi dan – Regata Zlatarskim jezerom Program startuje u petak 09.08. u 14 časova regatom na Zlatarskim jezerom. Plovidba najživopisnijim jezerom na Uvačkom platou u regatnom formatu omogućiće maksimalno uživanje u prelepoj prirodi četinarske šume koje se stapaju sa jezerom, nestvarnim mestima za kupanje u staništu izuzetno retke vrste – Beloglavog supa.

Drugi dan – Кanjoning Кratovskom rekom & Igre bez granica na Potpećkom jezeru

U subotu 10.08. u 11 časova upoznaćemo kanjon Кratovske reke u pešačkoj turi, karakterističnu po tome što se ovoga puta ide „odozgo na dole“ sa blagim padom terena.

Nakon izlaska iz kanjona pruža se predivan pogled na Кratovski zaliv Potpećkog jezera na čijem obodu se nalazi Ribarsko selo koje je sledeća tačka našeg programa.

U Ribarskom selu nakon kraće pauze program se nastavlja sa ručkom u prirodi, kupanjem u jezeru.

Nakon toga startuje glavni dogadjaj dana Igara bez granica na vodi na kojima će najuspešnije ekipe biti nagradjene prigodnim poklonima.

Treći dan – Rafting Limom & obilazak Andrićgrada

Nedelja 11.08. u 11 časova startuje Pribojska regata, rafting Limom na izuzetno atraktivnom delu od Priboja – Rudog, karakterističnog po tome sto je Lim u ovom delu miran i pogodan za kupanje i uzivanje na vodi.

Na cilju regate na plaži u Sjeverinu organizujemo ručak pripremljen od VoLim proizvoda za sve učesnike, a program se nastavlja posetom Andrićgradu.

Svi zaintresovani mogu uzeti učešće u celokupnom programu a moguće su prijava po danima za pojedinačne aktivnosti.

GZS i PP Media