Krenula druga faza radova na postavljanju javne rasvete na relaciji Kolovrat – Velika Župa

Pre kraja tekuće kalendarske godine duže magistrale koja vodi od početka Idustrijske zone na Kolovratu ka naselju Velika Župa trebalo bi da zasijaju savremene led svetiljke. Vrednost ove investicije iznosi skoro 9 miliona dinara a zajedničkim snagama finansiraju je Ministarstvo privrede i opština Prijepolje. Kako bi se sve nedoumice otklonile pre početka radova, predstavnici investitora i izvođača radova održali su zajednički sastanak u zgradi lokalne samouprave.

– Tema sastanka bila je uvođenje izvođača radova u posao jer su zakonski rokovi za završetak radova već krenuli da teku. Ovo je druga faza radova i kreće od mesta gde je završen prvi deo u Velikoj Župi pa sve do početka Industrijske zone na Kolovratu – kaže član Opštinskog veća Edib Kajević.

Edib Kajević član Opštinskog veća, foto: www.ppmedia.rs

On dodaje da je na sastanku bilo reči i o izgradnji ulični rasvete od Kolovrata prema Prijepolju.

– Na sastanku je bilo reči i o produžetku izgradnje ulične rasvete od Industrijske zone prema Prijepolju, što bi povezalo kompletnu deonicu od grada do Velike Župe. U planu budžeta za narednu godinu biće uvrštena izrada projektno tehničke dokumentacije za ovu investiciju i predviđen deo sredstava za izgradnju na osnovu kojih ćemo moći i da konkurišemo kod ministarstava za ostatak novca- naglašava Kajević

Nakon postavljanja ulične rasvete i njenog stavljanja u funkciju garantni rok za sve izvedene radove i otklanjanje eventualnih kvarova iznosi dve godine.
PP Media