Krenule “kamiondžije”, Divac pojačanje na golu i u stručnom štabu

Priboj – Nakon dvomesečne pauze u ponedeljak su se na stadionu pored Lima okupili prvotimci FAP-a. Na prvom okupljanju šefu stručnog štaba Kijanoviću odazvalo se 24 igrača, dok će se u narednih 2-3 dana ekipi priključiti još  trojica.

Na prolećnoj prozivci 24 igrača, foto: www.ppmedia.rs

Kada je u pitanju igrački kadar, on je ostao gotovo isti kao i onaj iz prvog dela sezone. Otišli su Tomić (Sutjeska Foča) i Ivanović (Prva iskra Barič), dok su ”kamiondžije” pojačane sa povratnicima, Miloševićem (Sloga Sjenica) koji igra u navalnom redu, kao i možda najvećim pojačanjem poslednjih godina, golmanom Daliborem Divcem, koji dolazi iz prvoligaša Novog Pazara. Divac će ujedno pojačati i stručni štab Kijnović-Šalipur, i biće uključen u rad sa golmanima svih selekcija.

Na prvom okupljanju prisutne igrače je najpre pozdravio Vladan Jeremić, predsednik radnog tela FK FAP, poželievši im puno uspeha u narednom delu prvenstva istakavši da će igrači biti maksimalno ispoštovani i u predstojećem periodu i ujedno se i zahvaliočelnim ljudima lokalne samouprave na razumevanju koje su imali prema “kamiondžijama”.

Potom je šef struke Bojan Kijanović upoznao igrače sa planom rada u narednih mesec dana i naglasio da će akcenat biti nafizičkoj pripremljenosti igrača, a da će se u period do početka prvenstva odigrati i četiri kontrolna meča od kojih su već zakazana dva, Kotroman (16.februar) i Sloga BB (28. februar).

Da  podsetimo das u fudbaleri FAP-a prvenstvo završili na 8. mestu “Zapadno-moravske” zone, a da prvenstvo počinje 14.marta kada u Priboj dolazi Zlatar iz Nove Varoši.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *