Ljajić: Na aprilskim izborima zaustaviti stagnaciju Prijepolja

Novi Pazar/Prijepolje – Osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić, gostujući na RTV „Novi Pazar“ kazao je da u izbornu trku u Prijepolju, Sjenici, Tutinu i Novom Pazaru ulazi sa namerom da pobedi.

Očekuje da na izborima u Priboju, njegova stranka bude druga po snazi, odmah iz koalicije okupljene oko naprednjaka. On se osvrnuo i na unutarstranačku reorganizaciju partije čije osnivač, a rad odbora u Prijepolju ocenio je najboljim u Sandžaku. Mišljenja je da nije dobro formiranje jednonacionalnih blokova i zbog toga SDP, na lokalne izbore u Prijepolju i Novom Pazaru izlazi sa multietničkom listom.

Ljajić navodi da je tokom minule četiri godine Prijepolje stagniralo. Pozvao je građane te opštine da uporede rezulate koji su ostvareni u periodu od 2012 do 2016 godine, kada je njegova partija bila nosilac vlasti, i vreme od 2016 do 2020. godine.

– Nikoga nećemo da molimo za glasove. Međutim, objektivno gledano poslednje četiri godine su bile propuštene i prespavane. Ništa nije urađeno za Prijepolje i sa tim mora da se stane, kako bi ova opština po razvoju sustigla susedne opštine – kazao je između ostalog Ljajić.

PP Media