Milanu Stamatoviću šesti mandat predsednika opštine Čajetina

Čajetina – Milan Stamatović (ZS) izabran je za predsednika Opštine Čajetina, na šesti uzastopni mandat. Zamenik predsenika opštine je Zoran Udovičić (ZS), dok je predsednik Skupštine Arsen Đurić (ZS) koji je i do sada vršio tu funkciju. U novom sazivu Opštinskog veća su Gorica Mijailović, Slađana Vulović, Aleksandar Ilić, Milovan Božić i Miroslav Tucović, svi iz Zdrave Srbije.

Foto: Opština Čajetina

U novom sazivu Skupštine opštine Čajetina većinu ima lista „Milan Stamatović – Zdrava Srbija“ koja je na lokalnim izborima 2. juna osvojila 19 odborničkih mandata. Druga po snazi je Grupa građana „Naši ljudi za naše mesto – Marko Pantović“ sa osam odbornika, dok su listi „ Aleksandar Vučić–Čajetina sutra“ pripala četiri mandata.

-Šesti mandat na poziciji predsednika Opštine velika je odgovornost, čast i zadovoljstvo, a ujedno i zahvalnost biračima opštine Čajetina koji su prepoznali napore i opšti interes u radu lokalne samouprave i tima koji duži niz godina radi na razvoju, izgradnji i demokratizaciji opštine Čajetina i cele Srbije.Zdrava Srbija je politička partija regionalnog karaktera, ali nadamo se da će se podrška koju sada imamo u Čajetini i Zlatiborskom okrugu proširiti i na ostale delove i da će Zdrava Srbija u nekom narednom periodu biti relevantan politički faktor u celoj Srbiji- rekao je Stamatović nakon izbora na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Čajetina.

PP Media