Novinari Večernjih novosti u žarištu korona virusa (VIDEO)

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Kao novine nastale pre 66 leta u sred tršćanske krize, najteže situacije su najplodonosnije tlo da pokažemo šta možemo i da se stavimo u službu istine i naših čitalaca.

Kako smo to radili za vreme razornih zemljotresa, poplava i drugih prirodnih katastrofa, ali i bratoubilačkih ratova, NATO bombardovanja, tako smo i od proglašenja epidemije virusa korona 15. marta uradili ono što veoma dobro znamo.

Alem Rovčanin, osnivač portala PP Media i dopisnik Večernjih novosti

Zaoštrili smo naša pera i uz već poznatu devizu “brzo, kratko, jasno” krenuli da proizvodimo najbolji medijski sadržaj u zemlji i šire. Naši novinari i fotoreporteri ušli su u žarišta virusa, mobilisano je na desetine naših dopisnika iz Srbije, Srpske, Crne Gore, ali i iz sveta da našim čitaocima donesemo svaku vrednu i tačnu informaciju o ozloglašenom kovidu. Ali, novine ne prave samo novinari, fotoreporteri i urednici, one su mehanizam ništa manje važnih šrafova, od sekretara, vozača, profesionalaca koji rade tehničku pripremu, obradu fotografije, štampara…

Ne treba zaboraviti ni naše internet izdanje, koje svakodnevnim milionskim posetama upotpunjuje našu sliku moderne i moćne medijske kuće. Svi mi kao jedan svakog dana vam isporučujemo novine, kojima ste spravom dali devizu “samo provereno”.

Hvala vam dragi čitaoci što nam dajete bezrezervnu podršku. A, kako smo radili protekla 42 dana možete da vidite u videu koji je napravio naš urednik fotografije Dragan Milovanović. Bićemo tu za vas, uz molbu da još malo izdržite i ostanete kod kuće. Deo tima Večernjih novosti je i Alem Rovčanin, osnivač portala PP Media, koji svakodnevno prati aktuelna zbivanja na području Prijepolja, Priboja i Nove Varoši.

Novosti i PP Media