“Novogodišnje zavrzlame” u ponedeljak pred prijepoljskim mališanima

Prijepoljski mališani imaće priliku u ponedeljak 11. decembra od 12h u Velikoj sali Doma kulture da uživaju u dečijoj pozorišnoj predstavi Novogodišnje zavrzlame. Predstava govori o Zvončici i Petru Panu koji su najbolji drugari. Oni zajedno pohađaju školu magije. Nova školska godina je počela i u njihov razred dolazi nova učenica Elza iz Zaleđenog
kraljevstva. Zvončica odmah pokazuje nezadovoljstvo zbog dolaska devojčice iz druge bajke u njihov razred. Međutim, Petar Pan se zaljubljuje u Elzu. Kada Zvončica to shvati, čini razne zavrzlame kako bi svog najboljeg druga odvojila od simpatije. Bliži se i proslava novogodišnje noći u školi magije. Da li će Zvončica, Elza i Petar Pan u radosti i prijteljstvu dočekati Novu godinu? Da li će im u pomoć priskočiti Ana Elzina sestra? Otkriće Vam hit predstava za decu Novogodišnje zavrzlame.
Četvoročlanu glumačku ekipu čine Jelena Matijašević koja igra Zvončicu, Elzu glumi Marta Milosavljević, Patra Pana igra Davor Perunović dok je lik Ane poveren Jeleni Stajkovac.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *