Predstavljena zimska ponuda Zlatara na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Кragujevcu

Turistička organizacija „Zlatar“ predstavila je turističku ponudu opštine Nova Varoš u okviru zajedničkog štanda Regije zapadna Srbija na desetom Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Кragujevcu, od 23. do 25. novembra 2018. godine. Organizatori ove manifestacije su „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Кragujevac“.

U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, okupili su se brojni izlagači, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije i turističke agencije. Predstavili smo ponudu za zimu 2018/2019, hotelijere, privatni smeštaj i seoska domaćinstva. Za posetioce i izlagače organizovani su brojni stručni i zabavni sadržaji u kojima smo, kao i do sada, uzeli učešće.

Priznanje za TO Zlatar, foto: www.ppmedia.rs

Tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem su bili predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabrani su najuspešniji izlagači i poslednjeg dana Sajma TO „Zlatar“ dodeljena je nagrada u kategoriji „Najbolji promo materijal“, gde smo osvojili drugo mesto.
PP Media