Prijepolje: Pesnicama do novih turista i investitora

Razvoj turizma uz privlačenje stranih investicija skoro sve opštine u Srbiji vide kao šansu za svoj razvoj i napredak. Međutim ono što ih razlikuje jednu od drugih jeste način na koji dolaze do njih. Da je Prijepolje specifično po mnogo čemu pokazuje i to kako se ova opština odlučila za privlačenje investitora i turista. Pa su tako direktor ovdašnje Turističke organizacije Nebojiša Svičević i član Opštinskog veća Milan Gačević rešili da uzmu stvar u svoje ruke i posegnuo za onim za čim izgleda najbolje znaju, narodskim rečnikom rečeno da se potuku.

Naime, nakon manifesticaje Dani Mileševske rakije, koja je po šesti put održana u Prijepolju došlo je do tuče izđu dva lokalna funkcionera, samo zahvaljujući prisebnosti ostalih prisutnih izbegnut je incident većih razmenra. Kako saznajemo posla je bilo i za prijepoljske lekare tako je nakon tuče njihovu pomoć zatražio Nebojiša Svičević.
Član Opštinskog veća Milan Gačević, koji je uvek do sada bio raspoložen da daje izjave medijima , ovaj put bio je kratak i nedorečen, međutim nije demantovao da je do incidenta došlo.

Milan Gačević član Opštinskog veća


Sa druge strane Svičević, koji je prema rečima osoba koje su se zatekle na licu mesta izvukao deblji kraj, nije se javljao na naše pozive.
PP Media