Prijepolje: Sastanak sa SNS-om ulio poverenje biračima SDP-a da podrže Aleksandra Vučića

Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije u Prijepolju održao je sastanak sa kordinatorima i aktivinstima ove stranke u cilju sprovođenja aktivnosti za predsedničke izbore dogovrenih nakon razgovora funkcionera SDP-a i Srpske napredne stranke.

Sastanak dve do skora suprostavljene strane u Prijepolju SNS-a i SDP-a kojem su pored lokalnih funkcionera prisustvovali i član predsedništva naprednjaka Zoran Babić i narodni poslanici Krsto Janjušević i Ostoja Mijailović bio je inicijalna kapisla da obe strane ozbiljnije krenu u kampanju sa ciljem ostvarenja što boljeg izbornog rezultata Aleksandra Vučića i njegove pobede u prvom krugu predsedničkih izbora. Predsednik OO SDP Esad Hodžić kazao je da je dogovoren plan izbornih aktivnosti ove stranke ali je i naglasio da će biti jako teško motivisati birače njegove parije da daju podršku Vučiću obzirom na sva dešavanja u Prijepolju. On smatra da je do sastanka trebalo da dodje znatno ranije a ne u samom smiraju izborne kampanje.

Pojačane izborne aktivnosti SDP-a nakon sastanka sa SNS-om, foto: www.ppmedia.rs


– Za građane opštine Prijepolje neophodno je da se nastavi pre svega ekonomski razvoj i da se održi politička stabilnost. Mi smo održali sastanak sa predstavnicima SNS-a i on je bio jako koristan kako za predstojeće izbore tako i za buduću saradnju ove dve stranke na lokalu. Pored toga što ćemo mi prezentovati našim biračima značaj da se Aleksandar Vučić podrži na ovim izborima potrebno je da imamo i odgovor za rešavanje bitnih pitanja koja su važna za život građana. To su pre svega zatvaranje deponije Stanjevine, divlja gradnja asfaltne baze u Ivanju, vodosnabdevanje Brodareva i drugi problemi koji muče građane ove opštine – naglašava Esad Hodžić predsednik OO SDP Prijepolje.

Redžo Mekušić dugogodišnji aktivista Sandžačke demokratske partije kazao je da zbog svih dešavanja nakon prošlih lokalnih izbora do juče nije mogao sebe ubediti da podrži Aleksandra Vučića međutim nakon sastanka održanog sa Srpskom naprednom strankom taj stav se promenio i on će svoj glas dati Vučiću.

-Sastanak koji je održan pre dva dana ulio mi je nadu da se stvari u našem gradu mogu promeniti na bolje. Tome će svakako doprineti i pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima – ističe Mekušić.

Kako je vremena za kampanju ostalo vrlo malo iz ove stranke ističu da će pokretunit sve ativiste i sipatizere da izađu na teren, razgovaraju sa građanima i ubede ih da je svoj glas daju lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću. Takođe nastaviće se aktivno razgovori sa lokalnim SNS oko buduće saradnje dve najače stranke u Prijepolju, drugi po redu sastanak odžan je kako saznajemo sinoć u večernjim satima.
PP Media