Prijepoljska policija privela pevačicu Jelenu Jevremović

Prijepolje – Jelena Jevremović (39), pevačica i ćerka pevačke legende Miodraga Mikija Jevremovića, privedena je 4. marta u vozu koji je iz Crne Gore išao u Srbiju.

Ilustracija: PP Media

Jevremovićeva je uhapšena po poternici beogradske policije zbog izazivanja teške saobraćajke!

Kako saznaju mediji, pevačica se vozom iz Bara vraćala kući u Beograd. Nakon što su prešli granicu voz je zaustavljen u Prijepolju i u njega je ušla granična policija, koja je kontrolisala putnike.

– Krenuli su redom da proveravaju putnike od kupea do kupea. Kad su došli do pevačice, malo su se zadržali. Pomislio sam da je to jer je poznata, pa možda malo i flertuju s njom. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije izveli su je iz voza i rekli da ponese svoj prtljag – ispričao je jedan od putnika.

Kako se ispostavilo, za Jevremovićevom je bila izdata policijska potraga zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

– Prilikom rutinske provere dokumenata u vozu policajci su uvideli da se ona nalazi na poternici i da moraju da je privedu. Nije joj bilo svejedno kada je shvatila šta se dešava, ali se nije opirala hapšenju niti se protivila. Potpuno je sarađivala, zbog čega je odlučeno da joj se ipak ne stavljaju lisice na ruke, što je uobičajeno u tim situacijama – kaže izvor iz policije.

Jevremovićeva je nezvanično zadržana u policijskim prostorijama oko sat i po vremena, nakon čega je odlučeno da se ona pusti na slobodu, ali joj je uručen poziv da se sama javi tužiocu koji je zadužen za njen predmet i koji će odlučiti o njenoj daljoj sudbini.

Izvor: Alo