Proizvodi destilerije Braća Tomašević predstavljeni na “International Christmas Festivalu”

U organizaciji udruženja diplomata u Češkoj u hotelu Hilton u Pragu održan je “International Christmas Festival”, tradicionalni božićni humanitarni događaj, pod pokroviteljstvom prve dame Češke, gospođe Ivane Zeman, supruge predsednika Češke Republike Miloša Zemana.

Na molbu srpske ambasade u Pragu, svoje proizvode donirali su poznati brendovi iz Srbije- Zlatiborac, Swisslion, Rubin, Kovačević. Medela, Extreme Intimo… Među njima, prvi put na ovoj manifestaciji, našle su se i rakije Ognjena, proizvođača Braća Tomašević iz Prijepolja.

Srpski štand bio je među najzapaženijim. Najveća potražnja bila je za Ognjena rakijom koju su kupovale prisutne diplomate i predstavnici naše dijaspore u Češkoj. Sve zalihe Ognjene prodate su za nepuna dva sata, uz humanitarni prihod od oko 200 eura.

Među sponzorima ove manifestacije nalazili su se Samsung, Huawei, DeLonghi i druge svetski poznate robne marke. Na dva velika video bima logoi donatora vrteli su se svakih 10 minuta, tako da su svi prikazani po 4o puta. Odmah iza Ognjene svaki put prikazivan je logo Škode.

– Dobro društvo, kaže Vukosav Tomašević, suvlasnik i menadžer preduzeća Braća Tomašević. Šalu na stranu, velika je čast i priznanje biti u selekciji takvih kompanija i brendova, a posedno kada predstavljate Srbiju u jednoj prijateljskoj i bratskoj državi kao što je Češka.
PP Media