Rade Veruović predsednik OO „Bolje Srbije” u Prijepolju

Stranka „Bolja Srbija” održala je prvu konstitutivnu sednicu opštinskog odbora u Prijepolje. Za predsednika je izabran Rade Veruović, po obrazovanju menadžer u zdravstvu, zaposlen u Zdravstvenom centru u Prijepolju.

Za potpredsednike su izabrani Mile Ninčić jedan od najstarijih privrednika u Prijepolju kao i Zoran Jakovljević dipl. inž. tehnologije.

„Prijepolje je prelepa varoš nacionalno i kulturološki mešovita, sa bremenitim problemima, loša putna infrastruktura, naročito na seoskom području, smeće na svakom koraku…Prijepolje je pre par godina imalo ekspanziju sadnje maline, sa lošom otkupnom cenom, seljaci su prosto ubijeni i veliki broj zasada je već povađen i to je veliki problem”, istakao je predsednik „Bolje Srbije” Dragan Jovanović.

On je dodao da zastupa tezu da ministarstvo poljoprivrede i država, preko republičkih robnih rezervi, mora da se aktivno uključi u rešavanje problema otkupa kada su loše godine kao što je bila 2018. i da se poljoprivredni proizvodi otkupe od strane države po cenama koje će pokriti osnovne troškove proizvodnje.

Prema rečima Jovanovića, „Bolja Srbija” će posebnu pažnju posvetiti temama vezanim za običan život i pomoći prvome do sebe, oni smatraju da samo tako mogu graditi bolje okruženje za sve.

GZS i PP Media