Sajam domaćih proizvoda u četvrtak i petak u Prijepolju

Prijepolje – U Prijepolju će po drugi put biti organizovan Sajam domaćih proizvoda u okviru koga će posetiocima biti predstavljena gastronomska ponuda, suveniri ali i odevni predmeti polimljskog kraja. „Sajam domaćih proizvoda 2022“ biće održan 29 i 30. septembra u okviru letnje bašte Muzeja u Prijepolju, a organizuju ga UG “Vedrina Polimlja” i Turistička organizacija Prijepolje.

Foto: Promo

– Kao organizatori, posebno smo ponosni na činjenicu da će ovogodišnja manifestacija okupiti izlagače iz različitih delova Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. U okviru plana i programa manifestacije planirano je i predstavljanje kreirane gastro turističke ture. Ova tura kreirana je u cilju prezentacije tradicionalnih i gastronomskih vrednosti našeg kraja. Manifestacija uz kreiranu gastro turističku turu predstavlja idealnu priliku da se predstavi tradicija i gastronomija našeg kraja koja predstavlja neizostavan deo turističke ponude – naveli su organizatori manifestacije.

Oni su se zahvalili svim ključnim akterima koji su dali svoj doprinos u organizaciji manifestacije „Sajam domaćih proizvoda 2022“ i u kreiranju jedinstvene gastro ture, i pozvali sugradjane da im se u što većem broju pridruže i podrže manifestaciju.

PP Media