SDP: Zindoviću pomešali ste medije

Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije (SDP) izdao je saopštenje za medije u kojem osuđuje postupak predsednika opštine Prijepolje i verbalni napad na vlasnika portala PP Media Alema Rovčanina, zbog objavljivanja informacije da je najmanje naprednjaka u Zlatiborskom okrugu, otišlo na miting podrške u Beograd, upravo iz Prijepolja.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Ne razumemo potrebu funkcionera SNS da za sve svoje probleme traži krivca u SDP – u, jer nas najmanje zanima koliko je njihovih članova, a koliko članova drugih političkih stranaka otišlo za Beograd, da li su poluprazni ili prepuni autobusi. To neka oni objašnjavaju svojim nadređenima koji to prate. Кo plaća autobuse i sendviče to treba da zanima građane i njima treba neko to da objasni. Кo je upropastio privredu opštine Prijepolje to svi znaju i ko je vladao Prijepoljem devedesetih. A zna se i ko je ponovo pokrenuo Tekstilni kombinat, Trgopek, Sokolicu, Industrijsku zonu, ko je podigao poljoprivredu, izgradio nove mostove, vodovod Brodarevo, nove puteve i ulice, sportske terene… Gospodo iz SNS – a, Prijepolje je u periodu od 2004. do 2016. godine bilo daleko ispred svih gradova u okruženju po svim parametrima.

Кoje je to “velike” pare Alem dobio dok je SDP bio na vlasti, možda su gospoda iz SNS-a nešto pomešali, nije on novinar Sandžak Televizije kojoj svake godine uplaćujete milionske sume.

A tajkuna i ljudi koji su se na brzinu obogatili u SDP-u nema. Nego bolje bi bilo da objasnite građanima zbog čega je iz Opštinske kase plaćeno agenciji “Halal” osamdeset hiljada evra i za šta, da objasnite zašto je u prva tri meseca isplaćeno preko 300 hiljada evra za sudske presude po osnovu tužbi za ujede pasa i sl. Zašto se jednoj pribojskoj firmi na silu daju poslovi i plaća znatno preko ugovorenih vrednosti, jel se tako čuva budžet od ’tajkuna’ ? Jesmo li mi možda plaćali milionske sume firmi preko koje se ’peru’ opšinske pare ili ste to zaboravili?

Molimo vas da SDP ostavite na miru i da povedete računa o higijeni grada, deponiji koja je postala simbol vaše vladavine kao i o saobraćajnom kolapsu zbog mosta kojeg ste razrušili, a naročito povedite računa na koji način trošite budžetski novac jer o tome ćemo redovno obaveštavati građane a i nadležne organe ukoliko bude potrebe.

Gospodo iz SNS-a pozabavite se sami sobom i gradom koji svakim danom napušta sve više mladih ljudi. To građane boli i zanima, a ne koliko i ko je išao za Beograd”, navodi se u saopštenju OO SDP iz Prijepolja.

PP Media