SNS Priboj: Vučiću nedvosmislena podrška

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Priboju, oglasio je u svom saopštenju dostavljenom medijima da daje punu podršku predsedniku države, Aleksandru Vučiću, za sve, kako navode, napore koje čini u cilju rešavanja kosovskog pitanja i za sveukupni oporavak i uzdizanje Srbije. U saopštenju se dalje navodi:

,,Od 2012. godine opština Priboj konačno vidi predsednika Vlade i državu koji suštinski rade na oporavku Priboja i Srbije, na svakom polju. Do 2012. godine, oni koji nam danas drže lekcije od ekonomije do patriotizma i pozivaju na krvoproliće, nisu znali gde se nalazi Priboj na karti Srbije, a daleko od toga da su se bavili problemima jedne male ali važne opštine na tromeđi.

Zgroženi smo, kao i cela javnost povodom neljudskih, monstruoznih i orkestriranih napada na predsednika države, koji su inspirisani opozicionom željom za vlašću, a za cilj imaju destabilizaciju, krvoproliće i urušavanje sistema jedne normalne Srbije. Još zgroženiji smo činjenicom da su predvodnici te orkestrirane hajke, danas postali navodne patriote, iako su
se sistematski godinama unazad, u saradnji sa Albancima, bavili stvaranjen tzv.nezavisne države Kosovo.

Pribojci su na prethodnim izborima rekli 62% za Aleksandra Vučića, a sada je ta podrška sigurni smo još veća. Jasno je da su građani Srbije prepoznali pravi put u bolju budućnost, a mi na svim preprekama i u svim iskušenjima, Aleksandru Vučiću dajemo nedvosmislenu podršku”, navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor SNS Priboj
PP Media