Sve spremno za veliki humanitarni koncert

U prijepoljskom Domu kulture, sutra veče će biti održan veliki humanitarni koncert posvećen osobama sa razvojnim smetnjama. Cena ulaznice za koncert koštaće 250 dinara, a celokupan prihod sakupljen od ulaznica biće uplaćen na račun Udruženja osoba sa razvojnim smetnjama „Jednakost“ iz Prijepolja.
Ovo je drugi humanitarni koncert koji će na velikoj sceni Doma kulture okupiti brojna zvučna imena prijepoljskih bendova i pevača. Na ovogodišnjem koncertu zapevaće i finalisti pinkovih zvezda iz prošle sezone takmičenja među kojima su Ivan Kurtić, Danilo Živković, Nemanja Maksimović i Maleđen Tošović, koji je jedan od inicijatora i organizatora koncerta.
“Ideja je potekla pre dve godine, kada smo oragnizovali humanitarni koncert koji je bio veoma posećen. Koncert se pre svega dogodio na inicijativu Mlađena Tošovića, prijepoljca koji je finalist Pinkovih Zvezda”, kazala je ispred organizacije koncerta Admira Mostarac.
Podršku i pomoć u organizaciji ovog koncerta mladim organizatorima, pored brojnih privrednika pružila je i lokalna samouprava, Turistička organizacija Prijepolje i Dom kulture.
“Opština Prijepolje je kao i pre dve godine dala svesrdnu podršku u organizaciji i realizaciji jedne ovakve ideje. Ovo je izuzetno bitna stvar, kako bi se kod naših sugrađana probudila svest o problemima osoba sa razvojnim smetnjama”, istakao je član Opštinskog veća zadužen za socijalnu zaštitu Eldin Jejna.
Predsednik Udruženja osoba sa razvojnim smetnjama “Jednakost” Hamed Nuković iskazao je veliku zahvalnost kako organizatorima, tako i mladim pevačima, koji su pored brojnih obaveza našli vremena i odazvali se pozivu. On takođe ističe da je želja svih da ovako veliki humanitarni koncert preraste u tradiciju i da se organizuje svake godine.
Ulaznice za Humanitarni koncert moći će da se nađu na dan koncerta na biletarnici Doma kulture po ceni od 250 dinara.
PP Media