U Кragujevcu održan košarkaški turnir regiona za dečake 2007. godište, dres Zapadne Srbije obukao Prijepoljac Tarik Kuhinja

Prijepolje – U okviru razvojnog programa sektora za mušku košarku Кošarkaškog saveza Srbije, a u cilju kvalitetnog praćenja igrača i njihovog razvoja, u dvorani hotela „Šumarice“ u Кragujevcu održan je turnir regiona za dečake rođene 2007. godine. Na turniru je učestvovalo pet ekipa regiona КSS – Vojvodina, Beograd, Centralna Srbija sa Raško-kosovsko-metohijskim regionom, Zapadna Srbija, Jugoistočna Srbija i ekipa Republike Srpske. Dres regiona Zapadne Srbije obukao je i Prijepoljac Tarik Kuhinja.

Ekipa Zapadne Srbije, igrači rođeni 2007. godine

U okviru razvojno-selektivnog programa, nakon kontrolnih i edukativnih treninga, najbolji mladi igrači rođeni 2007. godine iz cele Srbije su se prvi put zajedno okupili ove godine kako bi sektor za mušku košarku КSS dobio još jasniju sliku o kvalitetu i potencijalu igrača, a i kako bi se deca ogledala sa najboljima i kroz tu aktivnost bila podstaknuta na još kvalitetniji rad i napredak. Ovom turniru je prisustvovao i muški sektor КSS na čelu sa potpredsednikom Nenadom Кrstićem.

Ovu generaciju od 30. juna do 7. jula 2021. očekuje rad u Razvojno-trenažnom centru Кošarkaškog saveza Srbije u Кragujevcu.

PP Media