U Novoj Varoši večeras se završava Božićni turnir u malom fudbalu

Nova Varoš – Večeras se završava tradicionalni Božićni turnir u malom fudbalu, na kome je ove godine igralo 29 ekipa, što je znatno više nego prošle. Turnir organizuje Sportski savez Nova Varoš pod pokroviteljstvom opštine Nova Varoš.

Foto: Varoške novine

Po tradiciji, Božićni turnir igra se od 3. do 5. januara u tri starosne kategorije, s tim što takmičenje za kadete od prošle godine nosi naziv Memorijalni turnir „Nikola Miletić“. Najveće interesovanje je kod seniora, gde je u konkurenciji 14 ekipa, a prvoplasiranoj će pripasti nagrada od 200.000 dinara. U konkurenciji kadeta je devet, a kod veterana šest ekipa. Ovo je 13. po redu Božićni turnir i na njemu učestvuju ekipe iz Nove Varoši, Sjenice, Brodareva, Prijepolja, Priboja, Beograda i gosti iz Pljevalja.

I ovogodišnji Božićni turnir u Novoj Varoši pokazao je da je jedan je od najbolje organizovanih i najmasovnijih turnira u malom fudbalu u Zapadnoj Srbiji. Na tribinama se tražila karta više, a Organizatori su i za publiku obezbedili bogate nagrade. Cena dnevne karte je 100, a trodnevne 300 dinara i ona učestvuje za glavni dobitak.

Varoške novine i PP Media