U Prijepolju održano polaganje za učenička karate zvanja (video)

Prijepolje – U organizaciji Karate kluba “Euro” sinoć je za mlade karatiste iz Prijepolja organizovano polaganje za učenička zvanja, a oni su dobili priliku da svojim trenerima i roditeljima pokažu koliko su napredovali kroz trenažni proces.

Mladi karatisti Karate kluba Euro iz Prijepolja, foto: PP Media

U sali Osnovne škole “Sveti Sava” u Bostanima sedamdesetak karatista uzrasta od 6  do 30 godina, pred licenciranim ispitivačima Karate federacije Srbije, demonstriralo je svoja znanja i veštine. Program se sastojao od određenih karate tehnika i kata koje je svaki kandidat morao da savlada pre samog polaganja.

Nakon obraćanja rukovodstva Karate kluba “Euro”, koji su se zahvalili opštinskom rukovodstvu, na podršci u posebnom programu za finansiranje aktivnosti u oblasti sporta, kandidati su imali priliku da pokažu licenciranoj komisiji, ali i svojim roditeljima, koliko su napredovali kroz trenažni proces u Karate klubu “Euro”.

Trener Edin Bećirović naglašava da je ovo bila odlična proba za njegove pulene pred naredna takmičarka i iskušenja, te da će se mnogi od njih sa brojnih domaćih i međunarodnih nadmetanja kući vratiti okićeni medaljama.

Polaganju su pored roditelja karatista prisustvovali prestavnici lokalne samouprave i Sportskog saveza Prijepolja.

PP Media