U teškoj nezgodi kod Prijepolja poginula jedna osoba i povređeno dvoje dece

Prijepolje – U teško saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju oko 11 časova dogodila na magistralnom putu od Prijepolja prema Bistrici u mestu Stanjevine život je izgubila jedna osoba, dok je dvoje, od troje dece koliko se nalazio u auto povređeno, saznaje portal PP Media.

Foto: PP Media

Jedno dete sa povredama glave nakon ukazane pomoći od strane lekara prijepoljske Hitne pomoći  transportovano u užičku Bolnincu, dok je drugo dete zbrinuto u Opštoj bolnici u Prijepolju. Prema nezvaničnim informacijama, treće dete koje se nalazilo u smrskanom automobilu, prošlo je bez povreda.

Pod kojim okolnostima je došlo do nezgode u kojoj je jedna osoba izgubila život, još uvek nije poznato, kako se pretpostavlja, vozilo u kojem je bilo pet osoba, od kojih troje dece, izgubilo je kontrolu na klizavom kolovozu i udarilo u bankinu. Od ranih jutarnjih sati, u prijepoljskom kraju pada sitan sneg koji se zadržava na putu.

Saobraćaj na deonici od Prijepolja prema Novoj Varoši, trenutno je u prekidu zbog uviđaja koji vrše pripadnici saobraćajne policije.

PP Media