Vatrogasci spasioci spasili staricu iz Ivezića

Već tri dana u Polimskoj dolini temperatura se spušta i do minus 25. Iz prijepoljskog Štaba za vanredne situacije kažu da su prethodnih dana imali pune ruke posla te da su se za pomoć javljala uglavnom starija lica iz udaljenih seoskih krajeva. Pa je tako nakon poziva za pomoć, prethodne noći, sigurne smrti spašena osamdesetogodišnja starica iz zavejanog brodarevskog sela Ivezići.
“Zatekli smo staricu u jako teškom stanju, vatrogasci spasioci su je bukvalno više od jednog kilometra na nosilima izneli do mesta gde je mogao auto da priđe. Nakon čega je hitno prebačena u prijepoljsku bolnicu a kasnije u užički Zdravstveni centar. Stanje bolesne žene sada je stabilno i više nije životno ugrožena”, kaže načelnik Štaba za Vanredne situacije Goran Posrkača.

Načelnik Štaba za vanredne situacije u Prijepolju, Goran Posrkača, foto: www.ppmedia.rs


Posrkača kaže da snega u udaljenim prijepoljskim selima ima puno te da problem predstavlja vetar koji dodatno otežava čišćenje puteva.
PP Media

One thought on “Vatrogasci spasioci spasili staricu iz Ivezića

  • Užas!!! Načelnik se zaleće sa lažnim izjavama o starici koja je prebačena u prijepoljsku bolnicu a ne u Užice !!!! Otkad ova vrsta kadra sme da daje izjave o zdravstvenom stanju nekog bolesnika!!! Svaka čast momcima iz vatrogasnog, jasno mije da pešadija uvek naj…., a glavešine iz tople kancelarije časkaju sa novinarima, koji i ne proveravaju tačnost dobijenih informacija. starica se nalazi na odeljenju hirirgije u Prijepolju i dobro je, a čudno je što je po svom karakteru njeno stanje više socijalno, nego zdravstveno – deset godina joj niko glave nije okrenuo, uključujući i porodicu, pa – kakvu takvu. Neki se dobri Samarićanin setio nje u najhladnijoj noći ove godine i potegao više ekipa za njeno spašavanje, sve to iz tople sobe… idelana situacija za ubiranje političkih poena. Čestitam!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *