Zlatibor: Polimlje poraženo od Sloge

Fudbaleri Polimlja odigrali su danas na Zlatiboru prvu utakmicu u sklopu priprema za nastavak takmičenja u Zoni Drina. Ekipa Sloge iz Požege pobedila je Polimljle sa 2:1(0:0), oba gola za srpskoligaša iz Požege postigao je Savić, prvi iz penala u 50. minutu a drugi za pobedu u 77. minutu, strelac za Polimlje bio je Džanović u 60. minutu udarcem sa ivice šesnaesterca. Meč je odigran na terenu sa veštačkom travom koja je bila nakvašena snegom pa su uslovi za igru bili izuzetno teški.
Uprkos porazu na debitanskoj utakmici na klupi Polimlja, trener Nihad Nalbantić može biti zadovoljan onim što je video od svojih izabranika. Imali su igrači prijepoljskog kluba pored postignutog gola još nekoliko izglednih šansi za gol ali je nedostajalo koncentracije u samoj završnici. Najbolju priliku za gol imao je Adis Balija ali je u situaciji jedan na jedan golman Sloge izašao kao pobednik, izglednu šansu za gol imao je novajlija u dresu Polimlja Kolaković, njegov udarac glavom sa pet metara završio je iznad prečke.
Narednu proveru fudbaleri Polimlja imaće za sedam dana kada će im rival biti još jedna srpskoligaška ekipa Jedinstvo Putevi iz Užica.
PP Media