Gimnazija dobila vrednu donaciju

Pribojska Gimnazija je učestvujući na konkursu Telekoma Srbije dobila sedam novih računara koji će znatno poboljšati uslove rada za đake i profesore u ovoj obrazovnoj ustanovi. Donacija Telekoma vredna 300.000 dinara, samo je prvi u nizu projekata kojim su profesori informatike uz saradnju sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj, aplicirali kod više donatora u pokušaju da obnove zastareli informatički kabinet.

Oprema u kabinetu informatike pribojske Gimnazije u proseku je stara oko 7 godina i uz donaciju 3 novija računara dobijenu prošle godine ovo je prvo značajno obnavljanje informatičke opreme u poslednjih 10 godina.

Kompletirajući ovom donacijom set od 10 računara koji mogu svojom konfiguracijom da podrže sve najzahtevnije IT forme, gimnazija je između ostalog obezbedila za svoje najbolje učenike mogućnost da ravnopravno učestvuju u naprednim takmičenjima i edukativnim programima.

Direktor pribojske Gimnazije Vaso Dragojlović, foto: www.ppmedia.rs

Dobra saradnja pribojske Gimnazije i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, prema najavama odogovornih nastaviće se i tokom ove godine gde su već zajednički sprovedena projektna apliciranja na više grantova evropskih donatora, ambasada i prekograničnih projekata.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *