Branislav Nedimović posetio prijepoljske naprednjake, Janjušević: Želimo da pobedimo a da niko ne bude poražen

Prijepolje – Nosilac liste Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Branislav Nedimović posetio je Opštinski odbor SNS u Prijepolju. Nedimovića dočekali su koordinator naprednjaka za Zlatiborski, Moravički i Raški okrug Krsto Janjušević i Vladimir Babić, nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na lokalnim izvorima i kandidat za presednika opštine Prijepolje kao i aktivisti ove partije.

Vladimir Babić, Branislav Nedimović i Krsto Janjušević, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Obraćajući se prisutnima, Nedimović je kazao da Srpska napredna stranka građanima  nudi ekonomski program Srbija 2020-2025, koja za krajnji cilj ima da zaposlenima donese prosečnu zaradu od 900 evra, dok bi penzije iznosile 440 evra. Država će, prema rečima Nedimovića i u narednom periodu pomagati poljoprivrednike u različitim oblastima.

– Jako je važno da podržimo ljude u sektoru poljoprivrede na ovom prostoru. Ova godina koja je pred nama, u pogledu voća biće jedna od boljih godina, sa aspekta cene. Agrarni budžet u odnosu na period od pre sedam godina duplo je veći. Dajemo novac za opremu, za sisteme za navodnjavanje, protvgradnu zaštitu, za sve ono što u kvalitativnom smislu može da donese veću vrednost na jednom prostoru – kazao je Branislav Nedimović.

Foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

On je apstrofirao da je posao države da obezbedi radna mesta i otvaranje novih fabrika i da ulaže u infrastrukturu.

Nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na lokalnim izvorima i kandidat za presednika opštine Prijepolje, Vladimir Babić kazao je da je država stabilna i da nudi sve veće pogodnosti građanima. On je izrazio nadu da će ekonomskom boljitku Prijepolja doprineti dobra cena maline koja se očekuje u ovoj i narednim godinama.

Prvi čovek naprednjaka za Zapadnu Srbiju, Krsto Janjušević, kaže da Prijepolje ima neverovatan potencijal za ekonomski napredak koji čine pre svega sposobni i preduzimljivi ljudi koje mora da sluša buduća lokalna vlast.

– Moramo da napravimo atmosferu da je vlast tu zbog naroda a ne narod zbog vlasti. To je ono što je ključno. Ovo je mešovita sredina, i zagovornik sam širokih koalicija da bi imali širi zahvat za dobro Prijepolja. Želimo da pobedimo a da niko ne bude poražen. Želimo da na vrata lokalne samouprave dođu svi i da im ona budu širom otvorena – istakao je Janjušević.

Branislav Nedimović, nakon Prijepolja posetiće u petak Novu Varoš gde će posle sastanka sa opštinskim rukovodstvom obići nekoliko poljoprivrednih proizvođača u selu Božetići.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *