Brodarevci dobri sportski domaćini

Letnja liga u malom fudbalu “Brodarevo 2016.” i ove godine okupila je veliki broj ekipa iz brojnih gradova regiona. Organizatori ističu zadovoljstvo zbog velike zainteresovanosti za ovaj turnir i kažu da se iz godine u godinu broj učesnika turnira znatno povećava.
Brodarevci su ove godine na dvanaestoj po redu Letnjoj ligi u malom fudbalu ugostili ekipe iz Novog Pazara, Sjenice, Berana, Pljevalja, Bijelog Polja. Učesnici ističu da su izuzetno zadovoljni organizacijom i posećenošću ove sportske manifestacije, a njihov cilj pored pobede jeste i druženje, kažu oni.
“Već četvrtu godinu po redu naše ekipa učestvuje na ovom turniru. Jako smo zadovoljni organizacijom i uslovima takmičenja. Očekujemo da ćemo ove godine stići do polufinala, jer smo i prethodnih godina dok smo učestvovali ostvarivali zavidne rezultate”, kazao je Alen Mujanović iz Bjelog Polja.
Iako su početak Letnje lige u Brodarevu obeležili loši vremenski uslovi organizatori su zadovoljni samim tokom turnira i očekuju da će do 31. jula kada se očekuje završetak ovog sportskog takmičenja sve proteći u najboljem redu. Takođe, želja je organizatora da sve do finalne večeri utakmice sa tribina Sportskog terena „Jalija“ proprati veliki broj vernih gledalaca, što je i bio slučaj svih prethodnih godina.
„Letnju ligu već dvanaesti put organizuje FK „Jasen“ pod pokroviteljstvom opštine Prijepolje i MZ Brodarevo. Turnir već odavno ima internacionalni karakter, jer svake godine pored brojnih ekipa iz Srbije, ugostimo i brojne iz ekipe iz susedne Crne Gore“, izjavio je predsednik OO Letnje lige u malom fudbalu „Brodarevo 2016.“ Enis Kriještorac.
Bogat nagradni fond i ove godine privukao je veliki broj ekipa, čak 22, dok je prethodne godine učešće na ligi uzelo svega 16 ekipa.
PP Media